Bemutatkozás

2012-ben vettem meg életem első DSLR fényképezőgépét, egy Canon EOS 600D típusú kamerát. Több, mint 55.000 expo után, elmondhatom, hogy értem el sikereket, de volt néhány kudarc élményem is, melyek hatására az idén majdnem abbahagytam a fotózást. Végül úgy döntöttem, most kell csak ráerősíteni igazán!

Hiszen a fotózásnak sokat köszönhetek! 2016-ban például összesen 15 európai országba jutottam el egy óceánjáró luxushajó fedélzetén fényképészként dolgozva, aztán kalandos úton Dubajban kötöttem ki, ahol fél évet töltöttem el, szintén fotós munkakörben. Utazásaim során sok mindent láttam, amit csak lehetett megörökítettem.

Amikor a hajón dolgoztam blogot is írtam, de csak 1 hónapot tudtam lejegyzetelni, többre nem volt időm a munkám miatt. A blogot, ezen az oldalon szeretném tovább folytatni és kiegészíteni az egyes képek történetével, néha ugyanis sokkal érdekesebb, ahogy eljutottam egy-egy fotóig, mint talán maga a fénykép.

Ennek a honlapnak az ötlete már lassan 2 éve megfogalmazódott bennem, de addig nem akartam elindítani, amíg nem gyűlt össze kellő referencia anyagom. Korábban főként tájképeket fotóztam. Kedvenc témáim a napkelte és napnyugta, illetve az éjszakai képek, vagyis minden olyan jellegű jelenség, aminek köszönhetően a fényeket és élénk színeket tudom bemutatni a fényképeken. A referencia fotókon is észrevehető, hogy majdnem mindegyik képen ott a Nap vagy a Hold, vagy valamilyen egyéb fény!

A másik téma, amit kiemelnék, az a Hagyományőrző divatfotózás. Ez nem nagyon elterjedt a fotósok körében, én mégis ezt a vonalat szeretném erősíteni, amióta visszatértem Magyarországra! Természetesen ezek mellett esküvői és családi fotózást is elvállalok, ha úgy adódik.

Ha modell vagy, és portfóliót szeretnél, megoldható a ruhakölcsönzés, a haj, smink elkészítése és még a műtermi fotózás is!
Ha esküvőre készülő pár vagytok, ne habozzatok megkeresni a kreatív fotózás és a ceremóniák ügyében!
Ha szülő vagy és a gyermekedről, családodról szeretnél jó minőségű fotókat, szintén jó helyen jársz!

Mindezek mellett, rendezvények, események fotózását is vállalom. Elérhetőségemet megtalálod, a Kapcsolat menüpont alatt.

Kellemes időtöltést kívánok az oldalamon!

Cseke László